Yees!

 Imorgon åker jag hem från Norge resan kommer väl ta 15 timmar eller något sånt vi ska ta en annan väg som inte går igenom alla höga fjäll och berg så man kan väl lägga på 3 timmar.Det ska bli så otroligt skönt att komma hem jag har värsta hemlängtan till mina kompisar och min familj jag har inte träffat Julia på år och dar känns det som. På fredag tar jag första bästa bussen in till stockholm och sen pendeltåget till Rönninge och när jag kommer hem så ska jag bara slänga mig i soffan sen ska jag ringa Julia och Elin hihi bloggar imorgon kväll om resan hem ha det bra!!

hihi!

Hejjhejj alla människor jag har shoppat små baby kläder idag till min lilla syster som ännu inte är född hon kommer i november hihi jag har tjuvstartat lite. Det blir min första syster jag får så jag är väldigt överglad även om det är några månader kvar men som min gammel mormor säger den som väntar för länge väntar aldrig på något gott det är ju sant men det suger riktigt mycket!!


Ojdå!!

Jag ser nu att det inte är en bild uppladad sorry fixar det imorgon lovar!!

Norge igen!!

Hejhej alla bloggare jag har inte bloggat så mycket på senaste månaden  men det kommer bli bättre nu i sommar!


I söndags morse så åkte axel (min bror)  och jag ut till Norrtälje till Farmor och Farfar.I måndags morse så gick vi upp kl. 04.00ch sen kom vi fram till norge kl. 23.00 vi åkte förbi jätte fina platser när vi åkte igenom norska fjällen såg vi jätte fina platser jag lägger upp min favorit bild på en fjällsjö. Och självklart är jag bra nog och har lagt upp den bilden.

RSS 2.0