.....

dom som inte gillar min bogg behöver inte läsa den och nu när jag tänker efter så tror jag att jag vet vem det är som skriver att jag ska lära mig stava asså sluta klaga på mig!! är min blogg så jobbig så läs den inte!!!


Happy Halloween!!

Hejj hejj på er jag har haft fullt upp idag först har jag varit med sofia sen åkte jag till mormor och åt middag och nu väntar jag på Elin hihi.Ikväll så ska jag och min familj ha filmkväll(shoho)vi har hyrt film och köpt godis och annat snacks ska bli skit mysig hihi tror vi har hyrt en komedi  det är min faorit hihi aja jag kanske bloggar sen men låt oss alla ha en riktigt läskigt halloween!!!!


Sug o Blod!

Godmorgon på er!!

Hejhej jag vaknade 11.55 och låg och drog mig i sängen till 11.59 haha inte så länge dåra men då gick jag upp och gjorde en milkshake med jordgubbar i det var skit gott hihih.Nu ska jag väl hoppa upp ur sängen och dusha och göra mig redo för att hämta Sofia nere vid station om ett tag så jag har väl dess värre lite brottom (som vanligt hahha) aja bloggar lite senare under eftermiddagen innan jag åker till min mormor på middag hihi hejdå!!


Puss o Kram

Filmdags!!

Jag,Anton och Carro kollar på film ikväll vi kollar på "Ronny och Ragge" haha så jävla sjuka dom är ju helt dumma i huvet:D:O!!!

HAHA.....

Har nu klät ut mig med Anton och Carro nu ska vi ut och ha kulbloggar sen och lägger in bilder:D<333


Puss o Kram

Shit!!!!!

Nu har jag riktigt JÄVLA brottom ska möta Carro vid stationen kl.18.30 så jag bloggar när vi komme rhem hejdå!!!!


Puss o Kram

Hmm...

Hejhej jag är typ jätte trött och jätte seg nu men men dagen går ju och man kan inte ta igen tiden den bara går och går.Nu har jag varit jätte dum jag somnade precis innan jag skulle packa upp så nu måste jag göra det(snart orkar inte nu). Jag har inte träffat min kära mor på 1 vecka typ så jag väntar på att hon ska komma hem, sen så ska jag pusha på carro att vi måste göra något någon dag innan skolan börjar hihi.Nu sitter jag och kollar på film i mitt rum jag har tänt några ljus också filmen jag kollar på heter "Vicky Christina Barcelona"  den är faktis bra men den är jävligt komplicerad tycker iallafall jag.Ikväll lite senare så hoppas jag att jag och Carro får det riktigt roligt  (jag fick just ett sms om att hon gärna vill hitta på något kul ikväll) hoppas vi blir många hihi(jag trivs med mycket folk) aja jag hoppas vi kan ta några snygga,coola och roliga bilder som jag kan lägga ut i bloggen ikväll hihi. Ha det så bra tills dess!!


Puss o Kram

Hejj!!

Internet har varit jätte segt och dåligt i Norge så jag kunde tyvär inte blogga. Men nu är jag hemma i Serige igen och jag jag har en lång lita jag ska beta av idag så jag bloggar senare under dagen!!



Puss o Kram

Heej!!!

Resan har gått jätte bra idag men det tog sin lilla tid jag mår inte så bra nu så jag ska gå och lägga mig mår jag bättre imorgon så bloggar jag annars inte hejdå!!


Puss o Kram


Packat och klart!!

Som sagt så åker jag till Norge imorgon vi har packat allting nu så vi ska gå upp kl. 4 eller 5 imorgon och sätta oss i bilen och köra upp till Norge jag kommer hem senast på torsdag kväll.Jag har tyvär inte med mig min dator men jag lånar pappas men deras internet är cp så jag kommer bara kunna vara inne några minuter på kvällen-.- och det värsta är att jag inte har någon täckning där men ibland kan det vara skönt att vara ute i vildmarken aja vi hörs imorgon kväll då kommer jag blogga om resan!!!


Puss o Kram










KOMMER SAKNA SVERIGE!!!!!!!!!!!!!!!!

Packat och klart!!

Som sagt så åker jag till Norge imorgon vi har packat allting nu så vi ska gå upp kl. 4 eller 5 imorgon och sätta oss i bilen och köra upp till Norge jag kommer hem senast på torsdag kväll.Jag har tyvär inte med mig min dator men jag lånar pappas men deras internet är cp så jag kommer bara kunna vara inne några minuter på kvällen-.- och det värsta är att jag inte har någon täckning där men ibland kan det vara skönt att vara ute i vildmarken aja vi hörs imorgon kväll då kommer jag blogga om resan!!!


Puss o Kram










KOMMER SAKNA SVERIGE!!!!!!!!!!!!!!!!

Hejhej!!

Har varit och solat solarium med några kompisar idag eller det var bara jag och anton som sola jag fick snyggaste randen hihi.Aja jag är med sofia jag bloggar sen!!


Puss o Kram

Är det lagligt??!

Är det lagligt att vara riktigt lycklig och känna att man faktis har allt som man kan önska sig utan att verka borskämd eller snobbig??

Svar: JAAA, asså jag brukar känna att jag faktis har allt som gör mig lycklig men det såklart att det alltid finns något man inte har men man kan ju ändå vara nöjd just den här veckan har jag nog varit riktigt negativ mot mig själv och min mamma tex. men allt är inte lätt man bråkar med sin mamma men blir sams lika snabbt som man börja bråka utan att man tänker på det.Aja det där har inte något med saken att göra för jag hade int ens tänkt blogga om det men aja hihi.

Aa nu kommer jag till det jag ska, jag sitter ju och tänker på hur lycklig man för vara och inte vara,jag tänker också på ska man våga gilla den man gillar eller ska man bara gå och tänka hoppas jag slutar vara kär i den här personen haha jag vet att varken jag eller mina tankar är normala men hey thats me!! aja jag ska dra nu ha det så bra tills imorgon!!


Puss o Kram

Hmm?!

Jag solade solarium idag för första gången snacka om skönt och avslappande jag ska dit imorgon igen eftersom det blir typ inget resultat efter första gången-.- lite jobbigt faktis,nu har jag fått höra av mina kompisar som har sagt hela dagen men hallå får man inte cancer lättare då?! men det finns ju folk som solar solarium flera gånger i veckan som inte får cancer då känns det som att om jag gör det några gånger i månaden så borde inget hända.Man säger också att man kan få cancer och strålining av mobilen men hur många gånger har det skriits i tidningen om någon som har blivit drabbad av det??! jag har aldrig läst det nu läser ju inte jag aftonbladet varje dag men ändå..... aja det känns bara lite onödigt  att jag ska känna mig orolig tycker jag.


Puss o Kram


hejhej!!

Idag  så har det varit ganska stressigt jag vaknade kl 6. imorse och var smart nog att somna om,jag vaknade då 07.41 och jag började kl. 08 det ble jävligt stressigt men ändå lyckades jag se ganska okej ut.Det var ganska softa lektioner idag skönt skönt då slipper man anstränga sig, idag gick jag faktis hem efter gympan jag åt lunch och dushade hemma sen gick jag tillbaka till skolan och hade två lektioner till sen gick jag och Alva och fikade på cafét jag drack en chai latte och en jordgubbsbulle asså jordgubbsbulle låter ganska äckligt men det vat faktis gott hihi.
Mamma kommer hem snart hon ska köra mig till solariumet så kan blir brun och snygg hihi bloggar lite senare ikväll!!    


Puss o Kram   

Hejhej!

Haha jag orkade inte springa eller läsa en bok så jag gick ner på mitt rum och fortsatte chatta på msn och lyssna på musik hihi aja jag vet int efall jag bloggar mer ikäll så jag säger dröm sött!!!


Puss o Kram

Men gud!!

När jag väl har en ledig kväll så vet jag inte vad jag ska hitta på ikväll jag funderar på fall jag ska ut och springa och rensa tankarna lite.Jag ska göra en packlista också jag ska ju åka till Norge på höstlovet det ska bli kul jag har saknat min pappa och jag ska ju få en lilla syster då hihi.Jag har bestämt mig jag ska ut och springa sen ska jag komma hem och ta en skön dush och så ska jag jag tända massa ljus i mitt rum och läsa en bra bok.Hoppas ni får det lika trevligt som jag får det hejdå jag bloggar innan jag går och lägger mig!!


Puss o Kram

Yees!!

Äntligen så kan jag ta det lugnt nu har jag inga fler läxor eller prov kan bara slappa och ta det lugnt nja
eller tills nästa vecka hihi provet gick så in i F*n bra idag:D aja bloggar mer sen!!


Puss o Kram

Tråkigt tråkigt!

Har typ jätte stort prov imorgon i no så jag kommer typ inte kunna blogga ikväll eller vi får se aja ville bara höra av mig!!


Puss o Kram

Buhu!!

Jag är typ sjuk jag har jätte ont i mitt huvud och så är jag också lite förkyld aja vi får se hur jag mår imorgon då berättar jag hur min fantastiska helg har varit!!


Puss o Kram

hmm....

Jag ska dra till älvsjö snart och möta Frida men vi hörs väl när jag kommer hem bya bya!<3


Aldrig igen!!

Idag hade vi orientering fy f*n asså jag hade jätte ont i min fot men tänkte att jag ger det ett försök men det blev inte så lyckat som jag hade hoppats på.Jag bara lovade mig själv aldrig mer ska jag orientera,visst det var väl lite kul men allvarligt det är för kallt för sånt nu.Aja nu ska jag gå ner på mitt rum och börja läsa en ny bok hejdå!<3



Puss o Kram

Blää!

Jag hade utvecklingssamtal idag ganska tråkigt det känns som att jag hade bättre saker för mig än att sitta där och missa Gossip Girl,aja vad gör man inte för betygen nu när ens framtid typ står på spelj ag har faktis börjat inse att no är faktis kul bara man kan lyssna och förstå det.Ska läsa klart boken jag har lånat av Frida den är skit bra den heter "Hur kär får man bli" den äger jag rekomenderar faktis den bloggar lite sen om boken när jag läst ut den ha det bra i några timmar!<3


Puss o Kram

OMG!

Asså Kathrine verkar ju inte helt frisk och Ana och Danny verkar ju båda vara misstänkta fast Dannys mamma verkar ju inte helt oskyldig heller, det är något med den familjen jag tror dom har något med Dave att göra.Längtar redan tills nästa tisdag!!



ska sova nu puss o kram!<3

Desperate housewifes

Asså det är ju jätte spännande på DH ikväll vem dödade Julie och vad är det för fel på den nya familjen jag tycker mamman är så himla obehaglig hela hennes rygg är täckt av brännsår och vad f*n Kathrines problem??! alla som ser ikväll får ju se,jag komme rblogga efteråt tror jag.

 Puss o Kram!

Jippi!

Igår så gick jag min första träning på beach volleyboll det var verkligen jätte kul men på tanke på vilken träningsvärk jag har nu så måste jag nog börja välja mig med mer träning genom att springa några dagar i veckan.Igår när jag kliver av tåget i Rönninge så är det helt bäck svart jag såg verkligen ingenting det var lite obehagligt, det blev ju inte direkt bättre när man kom ner i tunneln för där såg man ju verkligen ingenting men men jag kan ju inte direkt gnälla jag var ju på träing i två timmar så jag slapp ju sitta hemma utan el i tre timma rsom dom andra i min familj fick.Vi fick tillbaka våran ström 20.57 där kan man snacka om tur perfekt till Svenska hollywood fruar,jag har lite läxor nu bloggar kanske lite ikväll annars så hörs vi imorgon.

                                                                                                                                               Puss o Kram!

RSS 2.0